Palmira, 2005, 64%, 75 gr.  lagrad
search
  • Palmira, 2005, 64%, 75 gr.  lagrad

Palmira, 2005, 64%, 75 gr. lagrad

80,36 kr
Kvantitet
Endast några få i lager (färre än 3 st)

  Fraktvillkor

60kr frakt på alla beställningar upp till 1000kr, därefter fri frakt.

PALMIRA, Valrhonas Single Estate årgångschoklad. 100% Criollo, 64% kakaohalt. På plantagen Palmira i området El Vija vid Maracaibosjön i nordvästra Venezuela odlas Criollobönorna  som Palmira choklad produceras av. Området runt Maracaibosjön (eller innanhavet), anses vara den bördigaste delen av Venezuela , har en unik flora och fauna, och ger extraordinära kvaliteter på odlingar av Mango, Papaya, Bananer och Kakao. Chokladen har en karaktär som avspeglar den rika och bördiga jordmånen i nordvästra Venezuela. Då detta är årets skörd av kakao enbart från en plantage, ”Palmira Plantation”, är tillgången av naturliga skäl begränsad.

Årgång 2004. lagrad och behöver tempereras, om den skall användas som ätchoklad, skall du baka med den, behöver du inte göra något. den kristallina strukturen har under årens lopp ändrats och chokladen har blivit hård med mer eller mindre fettblomning.

För att få chokladen mjuk och fin, så föreslår vi att ni tempererar om chokladen. T1 56, T2 27, T3 32, för att sedan låta stelna i rumstemperatur. kontakta oss gärna för mer information om våra lagrade årgångschoklader.

Valrhona
3 st.
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.