• På rea!
Manjari oranges 85 gr kaka
search
  • Manjari oranges 85 gr kaka

Manjari Oranges 85g kaka

35,71 kr

En subtil fusion av Manjaris fruktiga syrlighet blandad med och små kanderade apelsinbitar. En underbar chokladkaka för alla som älskar kombinationen av mörk choklad och apelsin.

Kvantitet
I lager

  Fraktvillkor

60kr frakt på alla beställningar upp till 1000kr, därefter fri frakt.

Manjari är gjord på de bästa Criollobönorna från ön Madagaskar i Indiska Ocseanen, som med sin eftersmak av syrliga frukter ger en smakupplevelse utöver det vanliga. Criollobönan är mycket svårodlad och odlingsbetingelserna måste vara perfekta, plantan är skör och måste skyddas väl av omgivande högre tåligare växter mot stormar och allt för stark sol.

På grund av detta jobbar man på dessa plantager med att "varva" in annan lövrik växtlighet, citrusträd, mango och papaya, som tål sol och som kan skydda den ömtåliga Criollon. Därav den unika smaken. Tillgången blir också därför begränsad.

bäst före 04-22

Manjari Orange - Grand Cru de Terroir

En subtil fusion av Manjaris fruktiga syrlighet blandad med och små kanderade apelsinbitar. En underbar chokladkaka för alla som älskar kombinationen av mörk choklad och apelsin.

Manjari: Den Första Valrhona-Chokladen Med Specifikt Ursprung.

I norra delen av Madagaskar rinner floden Sambirano ner från höglandet och skapar en bördig alluvial slätt. Passadvindar passerar över denna lilla bit av himlen och ger den fukt som kakaoträdet behöver för optimal tillväxt. Kakaoträdet har odlats här i årtionden, perfekt anpassat till dessa unika odlingsförhållanden.

På 1980-talet började Valrhona utforska Indiska oceanen för att utveckla en ny kakaosmak. År 1990 skapade Valrhona sin första Grand Cru de Terroir, MANJARI, för att höja anseendet på den då relativt okända karaktären av bönor som odlats på Madagaskar och den blev nästan omedelbart en av Valrhonas klassiker tack vare sin snygga och fruktiga profil som är karakteristisk för just Kakao från Madagaskar.

Format och förpackning

1 st x 85 grams kaka.

Ingredienser

kakaobönor, socker, apelsinstycken (socker, apelsinpuré 35%, äpplen, ananas fibrer, förtjockningsmedel: E401, E341ii, surhetsreglerande medel: E330, naturlig apelsinsmak) 12%, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturligt vaniljextrakt.


Anmärkning för allergiker: Kan innehålla spår av nötter, mjölk och jordnötter.

Förvara på en sval och torr plats.Näringsinformation per 100 g
Energivärde 550 kcal / 2290 kJ
fett 38 g
varav: mättade fettsyror 23 g
kolhydrater 38 g
varav sockerarter 38 g
protein 7,5 g
salt- <0,04 g

Valrhona
28 st.
2021-03-01

Datablad

Vikt/Mängd
85g
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.