

Mörk hasselnötsgianduja för pralinfyllningar, chokladmousse eller lager-nougat.
En nyutvecklad receptur från Valrhona – utan sojalecitin.
67.20 kr frakt på alla beställningar upp till 1400kr, därefter fri frakt.
Mörk Gianduja med hasselnötter 34 %
Detta mörka hasselnötsgianduja (nougat) från franska Valrhona har ett högt hasselnötsinnehåll på 34 % och en kakaohalt på 20 %. Den är perfekt som fyllning i praliner och chokladkakor – eller för att skapa läcker lager-nougat i kombination med Valrhonas ljusa gianduja. Bilden visar både ljus och mörk gianduja i kontrast.
Förpackningar:
500 g- Färskpåse
För hemmabruk eller provsmakning packas giandujan om i 500 g återförslutningsbar påse – för lång hållbarhet och bevarad smak.
3 kg- Originalförpackning från Valrhona
För professionella användare och större behov – originalpåse direkt från Valrhona med 3 kg innehåll.
Nougat- Minst 20% kakao
Ingredienser: Socker, hasselnötter (34 %), kakaobönor, kakaosmör, helmjölkspulver, naturligt vaniljextrakt.
Allergiinformation: Kan innehålla spår av andra nötter, soja och gluten.
Förvaras svalt och torrt.