

Grand Cru-kakaomassa med fin Ecuador-kakao från Valrhona.
Alpaco är en 100 % ren kakaomassa utan tillsatt socker från Valrhona. Den tillhör serien „Grands Crus de Terroir“, där chokladen framställs exklusivt av kakaobönor från ett enda ursprungsområde – i detta fall Ecuador.
67.20 kr frakt på alla beställningar upp till 1400kr, därefter fri frakt.
Alpaco – Grand Cru de Terroir – Ursprung och arom
Den viktiga kakaoproducenten Ecuador döljer i en gyllene triangel, bildad av orterna Vinces, Quevedo och Babahoyo, några mycket gamla kakaoplantage där den traditionella inhemska kakaosorten „National“, även känd som Arriba-kakao, odlas.
Alpaco kommer huvudsakligen från denna region och är en Grand Cru de Terroir från Ecuador. Den erbjuder en smakupplevelse som kombinerar styrka och elegans:
De fina blomaromerna (jasmin, apelsinblom) sveps in i kraftfulla chokladtoner, nästan som en nästan smältande konsistens, vilket ger chokladen en gedigen styrka.
Ingredienser och näringsvärden
Kakaohalt: Minst 100 %
Ingredienser: Kakaobönor från Ecuador
Allergiinformation: Kan innehålla spår av nötter, jordnötter, soja och mjölk
Förvaring: Torrt och svalt