Manjari 64 % Kuvertyr från Valrhona
Manjari är en mörk, exklusiv kuvertyr med 64 % kakaohalt från Valrhona i Frankrike. Den tillhör serien Grands Crus de Terroir, där endast utvalda edelkakaobönor från en enda ursprungsregion används. Kakaon till Manjari kommer uteslutande från Madagaskar och ger underbara fruktiga och syrliga aromer.
67.20 kr frakt på alla beställningar upp till 1400kr, därefter fri frakt.
Manjari – Grand Cru de Terroir – Ursprung och arom
Manjari bjuder på en subtil och mångfacetterad aromprofil. Den har en frisk och lätt syrlig bouquet, skapad av en blandning av ädla Criollo- och Trinitario-bönor från Madagaskar. Som ett magiskt avslöjande frigör Manjari toner av röda frukter. I norra Madagaskar rinner floden Sambirano från högplatåerna ner till bördiga slätter, och lämnar efter sig näringsrik slamjord. På båda sidor om floden, mitt emot den lilla ön Nosy Bé, har Criollo- och Trinitario-kakaobönor odlats i decennier. Dessa sorter har anpassat sig perfekt till denna unika jordmån. De bördiga markerna främjar utvecklingen av lätt syrliga toner av röda bär och torkad frukt, som är typiska för denna särskilda Trinitario-sort från norra Madagaskar.
Format och förpackningar
De små chokladknapparna är enkla att dosera och smälta, och passar även utmärkt som snacks. Mer information om bästa användning av denna premiumkuvertyr finns i tilläggsinformationen nedan.
500 g färskpåse
För mindre behov i hemmet, eller för att provsmaka, förpackar vi Valrhonas kuvertyr i en 500 g återförslutningsbar färskpåse – så kan du njuta av chokladens fulla arom under lång tid.
250 g och 3 kg originalförpackningar från Valrhona
Valrhonas originalförpackningar – perfekt både för den lilla mängden eller för dig som behöver betydligt mer.
| Näringsinformation per 100 g | |
| Energivärde | 550 kcal / 2280 kJ |
| fett | 37 g |
| varav: mättade fettsyror | 24 g |
| kolhydrater | 39 g |
| varav sockerarter | 37 g |
| protein | 7,5 g |
| salt | <0,04 g |